Uvjeti korištenja

Ovi standardni uvjeti i odredbe napisani na ovoj stranici određuju način uporabe naše web stranice. Koristeći ovu web stranicu, pristajete prihvatiti sve ovdje navedene uvjete i odredbe. Ne smijete koristiti ovu web stranicu ako se ne slažete s bilo kojim od ovih standardnih uvjeta i odredbi.

PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Osim sadržaja koji posjeduje, pod ovim uvjetima, inf.com.hr i/ili njegovi davatelji licence posjeduju sva prava intelektualnog vlasništva i materijale sadržane na ovoj web stranici. Imate ograničenu licencu samo za gledanje materijala koji se nalazi na ovoj web stranici.

OGRANIČENJA

Posebno ste ograničeni od:

objavljivanja bilo kojeg materijala na webu u bilo kojem drugom mediju;
prodaje, sublicensiranja i/ili na drugi način komercijalizacije bilo kojeg materijala web stranica;
javnog izvođenja i/ili prikazivanja bilo kojeg materijala na webu;
korištenja ove web stranice na bilo koji način koji je ili može biti štetan za ovu web stranicu;
upotrebe ove web stranice suprotno važećim zakonima i propisima ili na bilo koji način može naštetiti web stranici ili bilo kojoj osobi ili poslovnom subjektu;
uporabe ove web stranice u bilo kakvom oglašavanju ili marketingu.

Određena područja ove web stranice ograničavaju Vam pristup i inf.com.hr može dodatno ograničiti pristup bilo kojim područjima ove internetske stranice, u bilo kojem trenutku, u potpunoj diskreciji. Svaki korisnički ID i lozinka koju imate za ovu web stranicu su povjerljivi, a i Vi također morate držati do  povjerljivosti.

JAMSTVA

Ova web stranica je osigurana “kakav jest”, sa svim greškama, a inf.com.hr ne izražava nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste vezane uz ovu web stranicu ili materijale sadržane na ovoj web stranici.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ni u kojem slučaju, inf.com.hr neće biti odgovoran za bilo što nastalo ili na bilo koji način povezano s Vašom upotrebom ove internetske stranice bez obzira je li takva odgovornost pod ugovorom. inf.com.hr se neće smatrati odgovornim za bilo kakvu neizravnu, posljedičnu ili posebnu odgovornost koja proizlazi iz, ili je na bilo koji način povezana s Vašom upotrebom ove web stranice.

PROMJENE UVJETA

inf.com.hr može izmijeniti ove uvjete u bilo kojem trenutku kako to smatra prikladnim, a upotrebom ove web stranice od Vas se očekuje da ih redovito pregledavate.

CJELOKUPNI UGOVOR

Ovi uvjeti čine cjelokupni ugovor između inf.com.hr i Vas u vezi s Vašom upotrebom ove internetske stranice i nadomještaju sve prethodne ugovore i prihvaćanja istih.

PRAVO I NADLEŽNOST

Ovi uvjeti će se regulirati i tumačiti u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.